Forums / Oproepen / Account voor FSL gezocht

sandra41
Bijdrager

Account voor FSL gezocht

Wie o Wie heeft er ooit in het verleden de Freestyle Libre besteld bij Abbott en gebruikt zijn/haar account niet meer.

Omdat ze een wachtlijst hebben waarvan niemand weet wanneer deze aangebroken gaat worden probeer ik het op deze manier. Ik kom namelijk in aanmerking voor vergoeding via de verzekeraar.

Mocht je dus ooit de Freestyle Libre hebben gebruikt maar nu niet meer omdat je bv. allergisch bent oid. Dan zou ik heel graag je account over willen nemen. Bij Abbott heb ik geïnformeerd of dit mogelijk is en het kan.

Groet Sandra

 • 6feet10
  Bijdrager

  Lijkt mij moeilijk want inloggen is per mailaccount 🤔 en daarna zou je via inloggen alle gegevens moeten veranderen nl. naam/adres/rekeningnummer/telefoon nr. enz. en denk dat dat toch moeilijk is en misschien wel mogenlijk maar Abbott zal hier denk ik niet aan meewerken !

  Mail account gebruik je voor “tig” andere zaken en is prive.
  Begrijp dat je alles wil proberen om de FSL te kopen maar met jou @sandra41 zijn tienduizend(en) anderen die in de “wacht” staan bij Abbott #nietleukdus.

  Tevens het gevaar dat mailaccount zelfde wachtwoorden heeft voor div. postorder bedrijven e.d. dus het gevaar dat dit ook een scam/oplichterij zou kunnen zijn #terinfo #oppassendus

  Groet 6feet10

 • Jasper
  Bijdrager

  Ik denk dat het wel moet lukken wat Sandra41 wil.
  Je moet alleen zorgen dat degene die zijn of haar account wil overdragen:
  – een email adres van Sandra heeft
  – en een tijdelijk wachtwoord gebruikt wat Sandra daarna weer veranderd.
  Verder kun je alles veranderen aan het account, zie plaatje (hoop ik)…

  link met plaatje… https://ibb.co/g91jHe

 • sandra41
  Bijdrager

  Ja dat lijkt mij dus ook wat Jasper zegt.
  Ik hoef geen inlogcodes van het account te hebben. Degene van het account kan het omzetten.

  Abbott had deze vraag nog niet eerder gehad maar na nader onderzoek en navraag blijkt het gewoon te kunnen.

 • 6feet10
  Bijdrager

  Zomaar een gedachte.

  Wanneer de vraag naar een product groter is als het aanbod zoals hier met de FSL word er nu al de legale verkoop prijs overboden en zou een FSL account geld waard kunnen zijn en dat is een kwade ontwikkeling. Ik begrijp Sandra heel goed hoor maar we zakken zo wel af in in de gezondheids zorg dat je op al dan niet creatieve/legale wijze hiertoe moet over gaan om de FSL te krijgen voor een betere levens kwalitiet !

  Iedereen met diabetes T1 of T2 die insuline spuit zouden baat hebben en het zou voor iedereen beschikbaar en vergoed moeten worden.
  We wachten al zo lang !
  In veel landen om ons heen is dit al goed geregeld, maar in Nederland nog steeds niet.

  Groetend 6feet10

 • sandra41
  Bijdrager

  Helemaal met je eens hoor 6feet10.

  Eigenlijk vind ik dat Abbott beter moet gaan nadenken over de huidige situatie. Fabrieken bij bouwen is natuurlijk een goede stap. Maar je kan zoveel meer doen om nieuwe klanten tegemoet te komen zodat ze ook kunnen bestellen.

  Begreep dat bestaande klanten per 1 september 3 sensoren per keer kunnen bestellen. Als ze nou de 2 sensoren regel nog even voort laten gaan en die extra sensoren dan uitleveren aan de eerste groep die op de wachtlijst staan… Het is maar een idee.
  Ik denk dat op deze manier de FSL op bv. marktplaats alleen maar gaat toenemen en inderdaad worden deze nu al boven de reguliere marktwaarde aangeboden.

  Ze zijn ook zo minimaal in hun uitspraken naar buiten toe. Niemand van de nieuwe klanten weet waar hij aan toe is.

  Ik weiger gewoon om sensoren te moeten kopen bij particulieren. Die rekening kan ik niet bij de zorgverzekeraar neerleggen terwijl ik wel recht op vergoeding heb.

  Eenmaal heb ik er 1 gekocht om te kijken of het nou echt de moeite waard is. Dat ik zeker wist dat ik me erop kon verheugen wanneer de mail van Abbott in mijn mailbox komt, dat ik kan bestellen.

  En ja, het is zeer zeker de moeite waard. Hoe geweldig waren die 2 weken niet meer prikken, ieder moment van de dag even snel checken hoe het ervoor stond. Extra water nemen wanneer hij toch weer omhoog schoot. Of anders om natuurlijk.

 • martje
  Bijdrager

  Ik wil ook wel meedenken. Ik wil mijn account niet kwijt, maar bestel op het moment ook geen FSL. Kan mijn factuur op een andere naam, zodat diegene hem in kan dienen?

  • sandra41
   Bijdrager

   Hoi Martje, dit zou als het goed is ook mogelijk zijn. Volgens mij kun je meerdere adressen toevoegen aan je account. En dan zou de factuur op mijn adres staan. Waardoor ik het weer vergoed kan krijgen. Zou echt super zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.