Forums / Oproepen / Afstudeeronderzoek

Jerome
Bijdrager

Afstudeeronderzoek

Gezocht: ouderen (65 jaar en ouder) met Diabetes Mellitus type 2 (DM II) die mee willen doen met een onderzoek om zo de behoeftes van ouderen met DM II bij eHealth in kaart te brengen.

Met eHealth worden alle vormen van technologische hulpmiddelen die kunnen helpen in de zorg bedoeld. Denk hierbij aan mobiele apps, webpagina’s, draagbare apparaten, manieren van videocommunicatie, hulpmiddelen in huis, etc.

eHealth heeft veel te bieden in de zorg voor patiënten met DM II en ouderen. Desondanks is het een feit dat ouderen minder snel gebruik maken van eHealth ten opzichte van andere doelgroepen. Door het in kaart brengen van de behoeftes van ouderen met DM II bij eHealth kunnen deze technologische hulpmiddelen in de toekomst beter worden aangepast op deze doelgroep. Dit zal uiteindelijk kunnen leiden tot een hogere kwaliteit van zorg bij ouderen en patiënten met DM II.

Per deelnemer zal er een vraaggesprek plaatsvinden om de behoeftes uit te vragen. Het gesprek zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen en wordt opgenomen. Bent u een persoon boven de 65 jaar met DM II en wilt u meedoen met het onderzoek, stuur dan een e-mail met uw contactgegevens of bel naar het onderstaande nummer. De onderzoeker zal dan telefonisch of via een e-mail contact met u opnemen om een interview te plannen. Verder zal u nog een e-mail krijgen met daarin een informatiebrief waar het een en ander verder wordt toegelicht.

Heeft u nog vragen, stuur gerust een e-mail naar j.heuts@student.fontys.nl of bel naar 06-41936128

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.