Forums / Oproepen / Als medediabeet vraag ik aandacht voor het volgende :

Ben42
Bijdrager

Als medediabeet vraag ik aandacht voor het volgende :

Hallo Medediabeten,

Hierbij wil ik een een oproep doen om mee te werken aan een enquête. Nu wordt er binnen deze groep regelmatig gevraagd om medewerking, door scholieren en studenten, meestal gaat het dan alleen om een profiel werkstuk of iets dergelijks.

In dit geval is dat anders. Hier is een projectgroep van de VU Amsterdam met een onderzoek bezig om te kijken hoe ze een product dat nu in ontwikkeling is naar de markt kunnen brengen. Ondertussen heb ik deze groep gesproken en er is inderdaad sprake van een serieus product. Helaas mag de groep nog weinig informatie naar buiten brengen. En we mogen ook niet verwachten dat het product binnenkort al op de markt zal verschijnen.

Maar graag wil ik jullie vragen om mee te werken aan de enquête, zodat er wat meer informatie voor de groep beschikbaar is. Ik heb contact gehad met de groep en ze hebben aangegeven vragen voor zover ze dat kunnen te beantwoorden.

De enquête:
De Enquete

Geachte moderators, kunnen jullie dit bericht door laten gaan ?

Vriendelijke groet,
Ben

De oorspronkelijke oproep van de groep :

Beste Forumleden,

Wij zijn een groep bestaand uit 7 studenten, studerend aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Wij hebben de opdracht gekregen vanuit een onderzoeksgroep, die bezig is met een nieuwe soort glucosemeter, om de potentie en kansen van deze techniek te bekijken. Deze Glucose meter maakt gebruik van een nieuw soort sensor, die het glucosegehalte kan meten uit lichaamsvloeistoffen zoals zweet. Het zou dus als een armband ontworpen kunnen worden. Deze zou niet meer vervangen te hoeven worden, slechts opgeladen. Wij hebben voor ons onderzoek informatie nodig van en over diabetes-patiënten, en hebben hiervoor een enquête opgezet . We vroegen ons af of jullie ons zouden kunnen helpen door de enquête in te vullen.

 • Momo
  Bijdrager

  Ha Ben42 goed dat je hier nog even extra de aandacht op richt!

  Ik heb hun enquête al ingevuld bij hun eerste oproep, maar het kan zeker geen kwaad om dit bij meer mensen onder de aandacht te brengen.

  Het is een hele korte enquête, kost maar een paar minuutjes van je leven en wie weet waar het toe leidt?

 • Beste Ben42,

  vooruit… je bent een trouwe gebruiker, dus voor deze keer laten we hem staan :-)…

  Groetjes Moderator

 • Amkoko
  Bijdrager

  Ik wil de enquete best invullen

 • Ben42
  Bijdrager

  Mensen die hebben gereageerd en mensen die de enquete hebben ingevuld;
  Hartelijk dank,
  Ben

 • M.vanHoorn
  Bijdrager

  Hoi,
  Ik had deze enquête al ingevuld en daarbij ook een opmerking gemaakt.
  Er wordt o.a.gevraagd hoe je je bloedsuiker meet.
  Er is echter maar 1 antwoord mogelijk.
  Zelf heb ik een glucose-continu-sensor.
  Deze kalibreer ik 4 x per dag. Daarnaast doe ik vaker een vingerprik ter controle. Een sensor mag je niet als meetinstrument beschouwen.
  Bij de opties die aangekruist kunnen worden staat ook de glucosesensor vermeld, op dezelfde regel als de FSL. Volgens mij zijn dit echt verschillende instrumenten/hulpmiddelen.
  Jammer dat door het niet volledig goed in kunnen vullen je nu een verkeerd beeld krijgt.
  Waarschijnlijk schrijf ik het nu nogal onhandig op, maar ik hoop dat de strekking van mijn opmerking wel duidelijk is. Nu krijg je onvolledige antwoorden.
  Verder natuurlijk veel succes met jullie onderzoek.

 • mike
  Bijdrager

  hoi @M.vanHoorn,

  bij die keuzeopties staat de freestyle navigator, niet de libre, die staat een regel lager

 • Case
  Bijdrager

  Ik wil het meedoen aan dit onderzoek. Waar vindt ik de in te vullen vragenlijst?

  • Jasper
   Bijdrager

   Hier is ie te vinden Case: “De Enquete” (gekopieerd uit post van Ben42)

 • Brent
  Bijdrager

  Hallo, Brent hier, één van de 7 studenten van de projectgroep aan de VU Amsterdam. Ten eerste wil ik jullie erg bedanken voor het invullen van de enquête, ook bedankt aan de moderators dat onze enquête hier mocht staan! We hebben erg veel gehad aan de enquête, en ook de onderzoeksgroep van de nieuwe technologie heeft ons benadrukt dat de enquête van heel veel waarde voor hun is. Zij zullen in de toekomst eventueel onze enquête-opzet gebruiken om de resultaten uit te breiden. Wij mogen helaas nog steeds niet veel verder ingaan op de resultaten van ons onderzoek, of op de technologie van onze opdrachtgever. Wel is het overduidelijk dat er zeker een marktkans is voor de technologie.

  Ten sloten, ik wil geen valse hoop geven. De technologie om glucose in zweet te meten heeft zeker potentie, maar nog steeds erg ver van de markt. De technologie is in het vroege stadium van ontwikkeling. Het zou erg lang kunnen duren voordat deze technologie op de markt beland.

  Nog een keer bedankt voor de hulp! Ook willen we Ben bedanken voor hulp met de verspreiding van de enquête. Nog een fijne dag verder!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.