Forums / Oproepen / Deelnemers gezocht tbv onderzoek naar niet-invasieve bloedglucose meter

wvanderhoog
Bijdrager

Deelnemers gezocht tbv onderzoek naar niet-invasieve bloedglucose meter

Voor een onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van een niet-invasieve bloedglucosemeter zoeken wij deelnemers uit de regio Rotterdam-Den Haag-Amsterdam. De bloedglucose meter die zonder te prikken de bloedglucose waarde kan meten zal binnenkort in Nederland te verkrijgen zijn. In ons onderzoek willen wij de gebruiksvriendelijkheid van deze nieuwe bloedglucose meter testen. Wij zoeken hiervoor mensen met Diabetes Type 2 woonachtig in de randstad (rond Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht).

Het onderzoek zal ongeveer een uur duren en deelnemers krijgen er een vergoeding voor. Het onderzoek zal plaats vinden tussen 23-26 april, 7-10 mei en/ of 21-24 mei. In onderling overleg zullen wij een gunstig tijdstip plannen waarop het goed uitkomt voor de deelnemers. Het onderzoek kan plaats vinden bij de deelnemers thuis, of op een locatie in de omgeving. Wij zoeken mensen met Diabetes Type 2 die insuline gebruiken en vaker dan 1 keer per dag hun bloedglucose waardes testen.

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit onderzoek, stuur dan uw naam, woonplaats en telefoonnummer naar designresearchrotterdam@gmail.com en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Dank alvast!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.