Forums / Oproepen / Defect 2x Freestyle Libre, dus zomaar € 120,= weg.

Camperaar
Bijdrager

Defect 2x Freestyle Libre, dus zomaar € 120,= weg.

Ik werk offshore en gebruik ook de Freestyle libre. Omdat ik niet het risico wil lopen dat een sensor niet goed werkt neem ik er 1 reserve mee
En ja hoor, vandaag is gebeurt waar ik al die tijd al een gevoel over had. De sensor welke ik 2 dagen geleden gewisseld had omdat de oude werktijd voorbij was gaf na 2 dagen opeens het signaal, vervang Sensor. HUHH>>> deze zit er net 2 dagen op en werkte goed.
Ik baalde giga want het is toch € 60,- wat je dan zomaar kwijt bent na 2 dagen. Maar goed gelukkig had ik een reserve sensor bij me. Het is met mijn werk als pijpfitter op zee zeer belangrijk dat ik zeer regelmatig ben en makkelijk mijn waardes kan testen. Ik heb tussen de middag in mijn lunch break de sensor verwisseld en na een paar uur kan deze dan weer opnieuw uitgelezen worden. WTF… verwissel sensor kwam er weer te staan.

Dus binnen 2 dagen zomaar € 120,- weg en gelukkig heb ik uiteraard mijn prikset bij me ( just in case) want ik ben nog een week op zee en heb geen reserve sensor meer bij me. Deze moeten weer besteld worden omdat er een stop op de sensors is gezet.

Morgen laat ik mijn vrouw maar even bellen en uitleggen dat er 2 sensors dus vanaf de fabriek ergens een fout hadden en dat ik dan voor deze fout € 120,= betalen erg veel geld vind.

Hopelijk wordt er begrip getoond en krijg ik deze 2 vergoed.

 • Megan
  Bijdrager

  Heb ik ook een paar keer gehad. Toen had ik steeds sensorfouten en zat soms het sprietje geknikt. Ik heb gebeld. Abbot was toen coulant. Ik heb nieuwe sensors gehad. En de oude moest ik opsturen ter onderzoek. Daarvoor kreeg ik toen een retourenvelop. Dus gewoon bellen en uitleggen.

 • Pedro
  Bijdrager

  Gewoon bellen inderdaad, ik had afgelopen week ook een sensor die storing gaf, iedere keer dat de sensor niet beschikbaar was en dat ik het na 10 minuten weer moest proberen. Ook gaten in de grafiek, dus geen metingen opgeslagen.
  Bij het vroegtijdig verwijderen van de sensor zat er een grote verdikking waar de draad door de huid gaat, het was ook een beetje ontstoken.
  De sensor is vervangen door Abbott en ze hebben hem meteen opgestuurd omdat ik aangaf dat ik anders zonder kwam te zitten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.