Forums / Oproepen / Diabetes en rijbewijs: vul de CBR enquete in!

Diabetes en rijbewijs: vul de CBR enquete in!

Vorige week hebben wij met het CBR en het ministerie van infrastructuur aan tafel gezeten om te spreken over een rapport wat DVN en NIV (Nederlandse internisten vereniging) hebben opgesteld om de problematiek rondom het aanvragen en verlengen van het rijbewijs aan de kaak te stellen. Onduidelijke procedures, overbodige keuringen, afwijzingen zonder uitleg; we hebben al onze frustraties gedeeld en besproken.
Het CBR werkt er hard aan om de zaken inzichtelijker en begrijpelijker te maken. De CBR site is geheel vernieuwd en aanzienlijk klantvriendelijker geworden (kijk zelf maar: https://www.cbr.nl)
In de maand oktober voeren het CBR en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een enquête uit over autorijden en Diabetes. Deze enquête is bedoeld om in kaart te brengen wat de ervaringen zijn met autorijden met diabetes. Met de uitkomsten van deze enquête wil het CBR haar dienstverlening verbeteren. Diabetesvereniging Nederland nodigt je van harte uit om aan dit onderzoek mee te doen. De enquete vind je hier: https://bit.ly/2xHYxpD

Met vriendelijke groet,

Jeroen Doorenbos, trainer DVN

  • Jasper
    Bijdrager

    Zo, ingevuld!
    Goed dat hier aandacht aan wordt besteed!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.