Forums / Oproepen / Diabetes en sport enquête!

GuustenDolle
Bijdrager

Diabetes en sport enquête!

Beste mede-diabeet!!

Ik, Guus, wil jou om een gunst vragen.
Voor mijn profielwerkstuk op het Stedelijk Gymnasium in Breda heb ik een enquête opgesteld waarmee ik de invloed van diabetes type 1 op het gebied van sport ga onderzoeken! Hiervoor heb ik jouw hulp nodig doormiddel van het invullen van de enquête! Bij het invullen van de enquête is het belangrijk dat je niet ouder dan 21 bent en dat je diabetes type 1 hebt. (ouders van kinderen kunnen dus met hun kind de enquête invullen). Doormiddel van het meedoen maak je ook nog eens kans op een waardebon van €20.- bij bol.com. Hiervoor kan je aan het einde van de enquête je e-mail achterlaten.

klik op deze link om mee te doen:
https://www.survio.com/survey/d/E1M9C5F0O3S6X2Q3U

Alvast hartstikke bedankt voor je deelname!
Bij vragen kunt je me altijd een prive berichtje sturen.

Met vriendelijke groet,

Guus

 • Markpompje
  Bijdrager

  Ach het is weer proefwerk tijd.
  Wat hebben wij als diabeten aan deze enquete, wordt de uitslag hier gedeeld (je zou de eerste zijn) en wat gebeurd er met deze gegevens.

 • Hoi Markpompje

  Juist om dit soort reacties te voorkomen hebben we de bouwer gevraagd het kopje ‘oproepen’ apart te zetten in het lint. De oproepen zouden niet meer bij ‘nieuw’ en op de homepagina/tijdlijn komen.
  Dat blijkt nog niet goed te werken. Ze gaan er weer naar kijken!
  Totdat die ontkoppeling een feit is, mag je jezelf even inhouden Markpompje ;-)…

  Groetjes Moderator

 • Markpompje
  Bijdrager

  Je zou ook gewoon dit soort wazige, onzinnige en ongecontroleerde oproepjes van de zoveelste student die even snel een schoolcijfer uit eigenbelang wil scoren kunnen weigeren.

  Het heeft namelijk geen enkel nut voor ons als diabeten.

  En een apart stukje ervoor, dat is er al, dat heet prullenbak ;-)

 • Ben42
  Bijdrager

  Hallo Mark,

  Al meerdere malen is jouw vraag beantwoord wat wij als diabeten er aan hebben. Lees die antwoorden eens. Verder geeft de schrijver hier bovendien aan dat er een waardebon van 20 euro beschikbaar wordt gesteld. (Dat is dus nog iets waar wij diabeten wat aan hebben, ok een diabeet en niet veel, maar toch 20 euro).

  Het is ook nog een keer zo dat de jij persoonlijk de maatschappij ongeveer 4000 a 5000 euro per jaar kost met je pomp. Je mag ook wel eens een keer wat terug doen voor de maatschappij. Opleidingen zijn daarbij maatschappelijk zeer nuttig, het steunen van mensen die een opleiding volgen is dan een goed idee.

  En dan een wedervraag wat hebben wij aan iedere keer dezelfde irritante vraag van wat hebben wij diabeten eraan. Lees de antwoorden en hou op met deze vraag onnodig vaak te stellen.

  En aan de moderator de vraag dit soort mails zo snel mogelijk te verplaatsen naar oproepen, zodat Mark niet geïrriteerd wordt door de vraag en de overige mensen die hier de mails lezen niet geïrriteerd worden door Mark.

  Vriendelijke groet,
  Ben

 • Momo
  Bijdrager

  Hallo Guus,

  Ik zou je enquête graag invullen, maar ben helaas niet echt een sporter en ik denk niet dat je met mijn antwoorden veel zou opschieten.

  Ik hoop in ieder geval dat je je niet laat ontmoedigen en dat er wel veel andere (sportievere) diabeten zijn die kort de moeite nemen om je vragenlijst in te vullen.

  In ieder geval heel veel succes gewenst!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.