Forums / Oproepen / Diabetes oit: haal alles uit de nieuwste diabetes technologie!

Arthur1987
Bijdrager

Diabetes oit: haal alles uit de nieuwste diabetes technologie!

Lieve mensen,
Zouden jullie #Diabetesiot pagina willen liken?
Dit is een persoonlijk initiatief om elke diabeet en naasten te helpen om het beste uit nieuwe technologische ontwikkelingen te halen en diabetes management te optimaliseren!

https://www.facebook.com/diabetesiot/

Wie wij zijn?
Wij zijn Diabetes iot. Wij doen onderzoek naar de functionaliteit en de cybersecurity van connected diabetes devices. Daarnaast stellen wij ons ten doel om zoveel mogelijk diabetes patiënten, betrokkenen, diabetes verpleegkundigen, medisch specialisten en ervaringsdeskundigen, op een veilige en eenvoudige wijze in contact met elkaar te laten komen om kennis en ervaring te delen en elkaar hulp te bieden.

Wij zijn ook actief op andere social media zoals YouTube, ons kanaal bestaat uit educatieve en informatieve video’s die allen gerelateerd zijn aan diabetes en diabetes devices.

Youtube -> https://www.youtube.com/channel/UCr7kXgigC_BzsLViay4RJ0Q?view_as=subscriber

Dankjewel 🙏
Groet Arthur Mink

Tags: 

 • Ben42
  Bijdrager

  Hallo Arthur,

  Wie wij zijn?
  De vraag wordt alleen beantwoord met wat jullie doel is. Nobel en goed, maar ik ben wel benieuwd wie jullie zijn en wat jullie achtergrond is ?

  Zou je wat meer van jullie zelf kunnen vertellen ?

  Vriendelijke groet,
  Ben

  • Arthur1987
   Bijdrager

   Ik doe dit samen met mijn schoonvader, hij is cybersecurity expert. Door onze krachten te bundelen proberen we maximaal bij te dragen aan de community.

 • Arthur1987
  Bijdrager

  Bedankt voor je reactie!

  Ik ben Arthur Mink en in 2013 gediagnosticeerd met diabetes mellitus. Ik gebruik zelf bijna 4 jaar insuline en heb verschillende pompen gebruikt. Ik maak tevens gebruik van een hybride closed loop systeem en heb waanzinnige resultaten. Er is een enorme opmars gaande mbt connected diabetes devices, ontzettend waardevol maar niet iedereen benut deze technologie ten volste, zijn zich niet volledig van de risico’s bewust of kunnen het niet gebruiken door gebrek aan kennis. Ik wil vanuit mijn eigen kennis en ervaring medemensen helpen om de ziekte beter te managen en te helpen met het optimaa benutten van de huidige technologie. Dit doe ik via social media zoals facebook maar ook youtube. Dit is puur vanuit mijn eigen initiatief om mensen te helpen en ik verdien hier dan ook niets aan.

  Ik ben zelf werkzaam als anesthesie verpleegkundige en zie bijna dagelijks de nare gevolgen die deze ziekte kan hebben. Ik ben dus buiten het feit dat ik ervaringsdeskundige ben, ook medisch onderlegd.

  Beantwoord ik op deze manier je vraag?

  mvg Arthur Mink

 • Ben42
  Bijdrager

  Dank je,
  Ben

 • iris
  Bijdrager

  Hallo arthur,
  Ik hoop dat je ook wilt kijken naar de electromagnetische golven die het gebruik van bleu tooth als connector tussen pomp en sensoren gebruikt. mijn man en ik zijn gevoelig en hebben een cursus intuitieve ontwikkeling gevolgd. we kunnen onze aura dus enigszins afsluiten, maar niet voor het blue tooth-geweld. ik heb daarom pas een nieuwe pomp niet genomen, omdat we beiden, zelfs,als we geen bleu tooth hadden ingeschakeld op de pomp of de app, konden voelen hoe deze pomp een aanslag op ons energetisch systeem maakt. ik heb er nu gelukkig nog een gevonden die via infraroodtechnologie communiceert met de computer, wat ik alleen maar aanhoef te zetten als ik mijn gegevesn upload. Een heleboel pompen hebben hun blue tooth nodig om bijvoorbeeld me te vertellen hoeveel insuline van mijn bolusen nog actief is(IOB). Op de pomp die ik nu kies kan ik dat gelukkig nog o de pomp zelf aflezen. ik ga binnenkort eens op je site kijken, ben niet zo’n fan van allemaal filmpjes, ik lees liever.
  veel succes met je site!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.