Forums / Oproepen / Diabetesvereniging Nederland vraagt uw mening

6feet10
Bijdrager

Diabetesvereniging Nederland vraagt uw mening

Mail van DVN gekregen.

Diabetesvereniging Nederland wil meer mensen betrekken bij het realiseren van haar idealen. Om dat goed te kunnen doen, wil ik u vragen de bijgaande enquête in te vullen. We willen graag weten wat uw ideeën over ons werk zijn en we willen ook enkele andere vragen aan u voorleggen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 7 minuten. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Meerdere vragen over mijn “nalatenschap” en aan wie ik mijn (eventuele vermogen) nalaat !?

Indien U vist/vraagt naar ervenissen/schenkingen/legaten doe het dan direct en niet via “zogenaamde enquêtes”

Vond dit storend en dit voelde niet goed!

Groetend 6feet10

 • Antje
  Bijdrager

  insulin for life

 • 6feet10
  Bijdrager

  @antje ?

  Gr. 6feet10

 • GevraagdaanDVN
  Moderator

  Beste 6feet10

  Wat jammer dat je de enquête storend vindt.

  Omdat DVN, net als andere Goede Doelen, zich in de toekomst meer wil gaan focussen op erfenissen en legaten, zijn wij benieuwd naar de wensen en behoeften op dat vlak binnen onze eigen achterban. Willen mensen hier wel of geen informatie over; wat voor informatie en op welk moment? Dat zijn het soort vragen die bij ons spelen. Om dit meer inzichtelijk te krijgen, is de enquête opgesteld. Het is absoluut niet de intentie om middels deze enquête mensen te motiveren om ons in hun testament te noemen. Ik kan mij echter voorstellen dat dit beeld is ontstaan. En juist omdat het verwoorden van boodschappen omtrent erfenissen zo gevoelig ligt, gaan wij ten rade bij onze achterban. Ik hoop dat dit je weer genoeg vertrouwen in ons geeft om ons met dit precaire onderwerp op weg te helpen.
  Mocht je besluiten om hieraan niet mee te werken, dan respecteren we dit uiteraard.

  Groetjes afdeling Sponsoring en Fondsenwerving

 • Markpompje
  Bijdrager

  ”Het is niet om te motiveren de DVN in je testament te zetten” wat een bullshit, als dat namelijk niet zo was had je die vraag niet gesteld.

 • 6feet10
  Bijdrager

  Bijna iedere vereniging /goede doelen/patientenvereniging/culturele instellingen/geloofsgemeentschappen e.d. met/zonder subsidies hengelt in dezelfde “doelgroep” naar ervenissen/schenkingen/legaten als je een bepaalde leeftijd bereikt hebt ! (c.q “het einde is/ kan nabij zijn).

  De DVN was nr. 5 dit jaar dus is dit de nieuwe manier om fondsen te verwerven !

  Komt niet prettig over als nr. zoveel in het jaar binnen komt.

  Groetend 6feet10

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.