Forums / Oproepen / Enquête kunstmatige alvleesklier

Bas91
Bijdrager

Enquête kunstmatige alvleesklier

Geachte geïnteresseerden,

Mijn naam is Bas Schothuis en ben op dit moment bezig met een onderzoek voor de kunstmatige alvleesklier. Na meerdere interviews te hebben afgelegd met zowel internisten als personen met diabetes type 1, lijkt het me een goed idee om ook een enquête uit te zetten op dit platform. Via deze weg zou ik dan ook graag meer informatie ontvangen. Hieronder is een link te vinden die u leidt naar een enquête. Het invullen hiervan duurt +/- 5 minuten. De informatie wordt vervolgens volledig anoniem verwerkt en zal een ondersteunende factor zijn in mijn onderzoek.

Ontzettend bedankt voor uw tijd en moeite!

Met vriendelijke groet,
Bas Schothuis, student Saxion

Deelnemen enquête: https://nl.surveymonkey.com/r/PZZMHLN

 • Momo
  Bijdrager

  Hallo Bas,

  Zou je ons eerst wat aanvullende informatie kunnen geven over het doel van je onderzoek? Wat moeten onze antwoorden opleveren?
  De kunstmatige alvleesklier is een interessant onderwerp dat al jaren loopt, maar waar vooralsnog weinig schot in lijkt te zitten. Ik heb ergens gelezen dat Inreda naar verwachting in september dit jaar de kunstmatige alvleesklier op de markt zal brengen. Klop dat?

  • Hoi Momo,

   Het ‘probleem’ met de kunstmatige alvleesklier is het gebrek aan geld. Op dit moment is Inreda nog bezig met het verkrijgen van het CE-keurmerk, maar hier is veel geld voor ndoif – en geld is schaars. Onze stichting is daarom een actie begonnen om geld in te zamelen zodat de ontwikkeling bespoedigd kan worden. Wie weet vind je het leuk om mee te helpen. Op onze site kan je lezen hoe jij je steentje kunt bijdragen: http://www.fietstegendiabetes.nl

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.