Forums / Oproepen / Enquête over diabetes bij jongere kinderen

Magnifico
Bijdrager

Enquête over diabetes bij jongere kinderen

Beste forumleden,

Ik zal ons allereerst even kort voorstellen: wij zijn een projectgroep van verschillende opleidingen en zijn momenteel bezig met een project, waarbij we jongere kinderen op een voor hun juiste manier willen voorlichten over wat diabetes is en wat dit voor hun betekent. Zodat zij goed weten hoe ze moeten handelen in geval van een hypo of hyper en ouders met een gerust(er) hart thuis kunnen blijven.

Momenteel zijn we in de beginfase van dit project en zijn daarom vooral de doelgroep aan het verkennen. Bent u zelf diabeet of heeft u een kind met diabetes*, zou u dan onderstaande enquête in kunnen vullen? Zo kunnen wij hopelijk tot een geweldige oplossing komen voor jonge kinderen om ze goed door de kindertijd heen te helpen.

De enquête duurt tussen de 5 en 10 minuten om in te vullen.

Bij voorbaat dank voor uw deelname!

De enquête vindt u hier

* Deze enquête is momenteel vooral gericht op de ervaringen van mensen met diabetes zelf. Toch waarderen wij de input van ouders bij deze enquête ook enorm. Sommige vragen zijn voor ouders moeilijk of niet te beantwoorden. Zou u dan bij de vraag van de leeftijd (eerste vraag) in kunnen vullen dat uw kind X jaar oud is?

Tags: 

 • 6feet10
  Bijdrager

  Magnifico.

  U schrijft : wij zijn een projectgroep van verschillende opleidingen ! Welke mensen en welke opleidingen & niveau’s ? U vraagt informatie maar aan wie geven wij dit dan eventueel want U bent ook anoniem hier op dit forum.

  Zo hebben wij ook onze vragen.

  Groet 6feet10

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.