Forums / Oproepen / ervaring uitwisselen voor pompgebuikers die ook chemo krijgen of hebben gehad

otto.p
Bijdrager

ervaring uitwisselen voor pompgebuikers die ook chemo krijgen of hebben gehad

Ik heb DM 2 en darmkanker. De tumor is verwijderd maar er was een spoor in de lymfeklieren gevonden. Nu ben ik aan de chemo ( folfox kuur 12 x 2 weken) tot nu toe gaat het maar ik moet zelf de regie houden omdat mijn specialisten alleen naar hun eigen vakgebied kijken.
De bloedsuikers zijn op orde ( blijkens de vingerprikken) maar mijn HB is niet op peil en loopt terug. Ik vind weinig ovr de combinatie van beide ziektes. Ik zet een site op voor lotgenoten. Help mij met mijn verhaal.
En lees http://www.chemometsuiker.nl

Alvast bedankt

Tags: 

 • Marimar
  Bijdrager

  @ Otto-P
  Ik heb je verhaal op chemometsuiker.nl gelezen en ben diep onder de indruk, niet alleen van wat je meemaakt, maar ook van je kijk op bepaalde zaken. Als er weinig te vinden is over de combi diabetes & darmkanker is dat waarschijnlijk ook omdat er nog niet (veel) over gedocumenteerd is.
  Daarom is jouw verhaal belangrijk om te schrijven.
  Omdat ik zelf nog niet zo lang diabetes heb, kan je helaas niet helpen met je verhaal en met je vragen.

  Ik hoor en lees overal dat je als diabeet zelf de regie hebt, maar bij jou gaat dat ver, als je de regie zelfs in een ziekenhuis zó in handen moet houden en dat je vaak niet eens kunt overleggen met iemand die verstand van diabetes & pompen heeft. Je zou warempel haast niet meer onder narcose durven…

  Wens je heel veel succes en sterkte!
  Groet, Marimar

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.