Forums / Nieuw met diabetes / Ervaringen met Insulatard?

Jootje
Bijdrager

Ervaringen met Insulatard?

Hallo, ik gebruik nog niet zo lang insuline. Van Lantus werd ik benauwd. Kreeg daarna Insulatard, waarvan ik denk dat dat bij mij voor kriebelhoest zorgt. Graag hoor ik ervaringen van anderen. Zijn er nog meer opties voor middellang durende insuline dan Insulatard?

Tags: 

 • Mel83
  Bijdrager

  Ik gebruik ook Insulatard, naar mijn weten geen bijwerkingen. Toevallig niet aan medicijnen voor hoge bloeddruk ? Daar kreeg ik namelijk wel een hele rare kriebelhoest van.

 • Mondeo50
  Bijdrager

  Hallo Jootje ik had ook problemen met Lantus ben toen over gestapt naar Toujeo en heb nu nergens meer last van.

 • Frankvo
  Bijdrager

  Tresiba is ook een langwerkende insuline.

 • Ingeborg
  Bijdrager

  Hallo Jootje,

  Ik gebruik ook Insulatard en heb geen klachten.

 • Jootje
  Bijdrager

  Ik gebruikte Losartan vd bloeddruk. Ik had kriebelhoest daarvan. Na lang zoeken vond ik op internet dat t oorspronkelijke medicijn Cozaar, dit niet doet. Dat klopt. Ik heb dit 2 maanden gebruikt en kriebelhoest was weg. Na start Insulatard kreeg ik t weer terug! 😱😱😱 Ik las op internet ergens, dat iemand dat ook had. Daarom plaatste ik mijn bericht. Bedankt vh reageren.

 • glazenwasfreak
  Bijdrager

  heb zelf ook een hele tijd insulatard gebruikt geen problemen mee gehad wel hypos in de nacht daarom heb ik nu de tresiba deze werkt langer en wat vlakker bevalt me echt goed miss eens naar vragen bij de dvk

 • Jootje
  Bijdrager

  Dank jullie wel! Helaas staat nergens geschreven, welke insuline de meeste/minste bijwerkingen geeft.
  Fijne dag allemaal.
  Greezz Jolanda.

 • Jootje
  Bijdrager

  Hallo allemaal. Ik heb vanmiddag de dvk gebeld. Aangezien ik problemen kreeg van 2 soorten insuline, is de internist aan ’t brainstormen over tabletten, ipv insuline. 25e hoor ik wat ’t wordt. Had echt de hoop, dat ’t ging lukken, met insuline. Ik had ook al wat tabletten geprobeerd, waar ik niet blij van werd, o.a. metformine.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.