Forums / Bloedsuikerwaarden / FreeStyle Lite teststrips (gratis) verkeerde bestelling

djmac
Bijdrager

FreeStyle Lite teststrips (gratis) verkeerde bestelling

Ik wil liever dat ze door iemand worden gebruikt in plaats van ze in de prullenbak te gooien. De doos is geopend, dus ik kan ze niet terugsturen. Misschien voor iemand die geen vergoeding krijgt.

Interesse?

 • GevraagdaanDVN
  Moderator

  Wat een lief gebaar! Hopelijk maak je iemand die het zelf moet betalen hier heel blij mee.

  Mocht niemand zich melden, dan is het misschien een idee voor je om ze op te sturen naar Almere. De Kinderkliniek aldaar heeft een ontwikkelingsproject in Sri Lanka waarbij ze kinderen met diabetes voorzien van allerhande diabeteshulpmiddelen. Ook geven ze educatie aan ouders en verpleegkundigen die daar in erbarmelijke omstandigheden proberen de diabetes van de patiëntjes te reguleren. Lastig… zonder stripjes, lancetten, meters, insuline enz.

  Je kunt het voldoende gefrankeerd opsturen naar

  De Kinderkliniek
  t.a.v. Sri Lanka-project
  Hospitaaldreef 29
  1315 RC Almere

  (Ik zal dit ook nog even in een aparte post schrijven voor andere hulpmiddelen.)

 • Anne77
  Bijdrager

  Hallo DJMac, inderdaad een heel lief gebaar! Waarschijnlijk ben ik te laat, maar wil toch nog heel graag een poging doen en mijn interesse hier aangeven. Ik heb namelijk net deze maand gehoord dat ik te hoog in mijn suiker zit, en mijn leefstijl en voeding drastisch moet gaan aanpassen. Ik zou dus heel graag zelf af en toe de waarden kunnen meten en bijhouden zodat ik hier meer thuis in raak. Ik ga u uiteraard de porto vergoeden! Moet ik u persoonlijk mailen, of liever even wachten tot ik hoor of dit nog zin heeft..? Dank bij voorbaat, groet Anne!

 • Nicolet
  Bijdrager

  Hallo,

  VraagdaanDVN zo’n adres had ik net nodig. Wij hebben een hoop spulletjes over. In plaats van ze terug te brengen naar de Apotheek, waar ze alles vernietigen, vind ik dit een veel betere optie.
  Bedankt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.