Forums / Oproepen / Gezocht: Oude bloedglucosemeters voor Gambia (o.a. One Touch Ultra-Verio-Vita)

Gambia
Bijdrager

Gezocht: Oude bloedglucosemeters voor Gambia (o.a. One Touch Ultra-Verio-Vita)

Op 23 november a.s. vertrek ik, samen met een groep van 9 andere personen, naar Gambia via Stichting Buganala om daar o.a. schoolprojecten, maar ook ziekenhuizen en weeshuizen te bezoeken. Paracetamol en een simpele pleister worden in Gambia al gezien als “goud” en in de kluis achter slot en grendel opgeborgen, laat staan wat het betekent om medische hulpmiddelen te ontvangen.

Via een groothandel heb ik diverse medische hulpmiddelen geschonken gekregen die in Nederland niet meer verkocht kunnen worden, omdat de verpakkingen door transport beschadigd zijn. Met de inhoud is echter niks mis en daarmee kunnen we de ziekenhuizen en patiënten in Gambia een heel groot plezier doen. Onder deze hulpmiddelen zijn ook vele doosjes One Touch teststrips aanwezig, zowel van de One Touch Ultra als van de One Touch Verio en Vita en Menarini Glucomen LX. Echter, zonder bijbehorende bloedglucosemeters zijn ze, jammer genoeg, nutteloos.

Heeft u nog een oude, maar nog wel werkende bloedglucosemeter liggen die u toch niet meer gebruikt? Ik zou deze graag willen ontvangen om mee te nemen naar Gambia, zodat we het leven van een aantal patiënten in Gambia op deze manier iets draaglijker en gemakkelijker kunnen maken. Helaas krijg ik via de fabrikant (Lifescan) nul op rekest, vandaar dat mijn hoop nu gevestigd is op u! Uw reactie zie ik heel graag tegemoet via: kvgrootel@gmail.com. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw hulp en steun!

 • marlies
  Bijdrager

  Goedemorgen,

  graag wil ik laten weten dat ik nog een One touch Vita meter heb liggen , die het nog doet Er nog heel goed uitziet.

  Waar kan ik die naar opsturen?

  Fijn dat die nog van pas komt.

  met vriendelijke groeten van Marlies.

  • Gambia
   Bijdrager

   Beste Marlies,

   Dank voor je positieve reactie! Met een One Touch Vita ben ik heel erg geholpen, want daar heb ik veel teststrips voor. Echt super als je deze zou willen opsturen! Dit kan naar: Karin van der Ceelen, p/a Herikstraat 26, 5571 HW Bergeijk.
   Alvast ontzettend bedankt namens iemand in Gambia!

   Groeten, Karin

 • ‘Mogen het ook andere merken zijn? En is er ook behoefte aan insulinepennen?’ vraagt Wanda op onze Facebookpagina.

  • Gambia
   Bijdrager

   Hallo Wanda,

   Dank voor je positieve reactie via de Facebook pagina! Aan welke andere merken moet ik denken? Dan kan ik kijken of ik hiervoor ook de benodigde teststrips heb of kan krijgen. Insulinepennen heb ik behoorlijk wat, maar mocht je uiteindelijk toch iets gaan opsturen, mag je ze gerust bijvoegen. Ik zie je reactie graag tegemoet!

   Groeten, Karin

 • x.janneke
  Bijdrager

  Hallo,

  Heb je ook behoefte aan One Touch Ultra Mini meters?

  Vriendelijke groet Janneke

  • Gambia
   Bijdrager

   Hallo Janneke,

   Dank voor je reactie! Als er One Touch Ultra teststrips in deze mini meters passen, dan heb ik er zeker wat aan! Als je ze zou willen opsturen naar: Karin van der Ceelen, p/a Herikstraat 26, 5571 HW Bergeijk, dan zou dat geweldig zijn! Alvast ontzettend bedankt!

   Groeten, Karin

 • Bowie
  Bijdrager

  Hoi!

  Ik heb een oude one touch ultra over.
  Heb je daar nog behoefte aan? Waar kan ik hem naartoe sturen?

  Groeten

  • Gambia
   Bijdrager

   Hoi ‘Bowie’,

   Hoe meer hoe beter dus als je deze One Touch ultra meter zou willen opsturen, dan zou dat super zijn! Dit kan naar: Karin van der Ceelen, p/a Herikstraat 26, 5571 HW Bergeijk. Alvast ontzettend bedankt namens iemand in Gambia!

   Groeten, Karin

 • MariekeG81
  Bijdrager

  Hoi, ik heb hier hier 4 freestyle bloedsuikermeters en een accu chek mobile, kan je daar wat mee voor Gambia?

  Groetjes Marieke

  • Gambia
   Bijdrager

   Hoi Marieke,

   Allereerst mijn excuses voor de ontzettend late reactie op je bericht!
   Als je de bloedglucosemeters anders toch weg gooit, dan ontvang ik ze alsnog heel graag voor Gambia!
   Als je ze zou willen opsturen naar: Karin van der Ceelen, p/a Herikstraat 26, 5571 HW Bergeijk, dan zou dat geweldig zijn! Alvast ontzettend bedankt!

   Groeten, Karin

 • annavera85
  Bijdrager

  Beste Karin,
  Het laatste berichtje is inmiddels weer een maand oud. Ik kwam bij het opruimen nog een OneTouch Ultra Easy tegen en een OneTouch UltraSmart. Heb je hier nog behoefte aan?
  Groeten Anna

 • elvierameijer
  Bijdrager

  Ik heb ook wat meters liggen. Worden de verzendkosten vergoed?

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.