Forums / Oproepen / Help je ons met jouw ervaring?

BerberDVN
Bijdrager

Help je ons met jouw ervaring?

Hoi, mijn naam is Berber Dijkstra en ik loop stage bij Diabetesvereniging Nederland (DVN). DVN vindt medisch wetenschappelijk onderzoek belangrijk, zeker als dat zorgt voor betere zorg. Daarbij staat altijd het belang van mensen met diabetes voorop.

Wat
Binnen de Isala klinieken, waar DVN mee samenwerkt, wordt onderzoek gedaan naar glucoseverlagende middelen die veel door mensen met diabetes type 2 gebruikt worden. Graag willen wij als DVN met je bespreken hoe we mensen (met diabetes) het beste over de uitkomsten van het medicatieonderzoek kunnen informeren. Dit doen wij door middel van gespreksgroepen met mensen met diabetes type 2. Tijdens deze gespreksgroepen leggen we diverse persberichten aan je voor over uitkomsten van andere medicatieonderzoeken. We willen dan achterhalen wat je reactie is.

Doel
Op deze manier wordt duidelijk hoe DVN het beste kan berichten over resultaten van medicatieonderzoek.

Wanneer
Er worden twee gespreksgroepen georganiseerd. Eén groep op dinsdag 4 april (11.00 uur – 13.00 uur) en de andere groep op donderdag 6 april (11.00 uur – 13.00 uur). Voor een lekkere lunch zorgen wij.

Waar
De focusgroepen worden gehouden bij DVN in Leusden, Fokkerstraat 17.

Vergoeding
Als dank kunnen we je een VVV-bon van €15,- aanbieden, en uiteraard worden jouw reiskosten vergoed.

Heb jij diabetes type 2 en is je interesse gewekt? Mail dan je naam, mailadres en telefoonnummer en datum wanneer je wilt deelnemen naar: D2@dvn.nl. Wil je graag teruggebeld worden over vragen die je nu nog hebt, dan doen we dat uiteraard graag!

Diabetesvereniging Nederland,
Berber Dijkstra
033 4630566

 • magiomi
  Bijdrager

  Hallo,

  Helaas weet ik niet tot wie ik mij moet richten.

  Ik heb een vraag over voedsel ik eet nl geen vlees en aardappels. Er zijn weinig recepten aan wezig voor mij. Nu ben ziek geweest en moet 11 april weer een operatie ondergaan, waarna ik dus 6 weken niet mag sporten of te veel inspannen. Mijn waardes zijn nu al hoger dan het was voor de eerste operatie, wat wordt het dan straks. Oja, ik heb diabetes 2.
  Graag krijg ik wat adviezen.
  Zonnige groet, Gina Valk

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.