Forums / Ouder van een kind / Klacht op site en dan worden afgefakkeld

carolinegraaf
Bijdrager

Klacht op site en dan worden afgefakkeld

Graag zou ik eens reacties willen ontvangen van andere ouders van kinderen met diabetes. Ik heb enige tijd geleden een review geplaatst bij een resort ivm de onklantvriendelijkheid die wij ervaren hebben. Ik heb toen een jokkebrok verhaal retour gekregen van het bedrijf in kwestie in plaats van een eerlijke uitleg. Nog erger: ik werd beschuldigd van het misbruik maken van de ziekte van mijn dochter, wat nog eens werd geliked door medewerkers van dit bedrijf! Die de pagina open bloot laten staan met comments. Echt walgelijk. Ik blijf bij mijn standpunt daar niet van maar ke zou zo dus nooit meer je review durven plaatsen. Omdat je wordt afgemaakt waarbij je juist een lans wilt breken! Hoe gaan jullie hiermee om?

 • SimonW
  Bijdrager

  Het lijkt mij geen reclame voor dat bedrijf als ze dat laten staan. Heb je het ook aan de reisorganisatie gecommuniceerd of heb je direct bij de resort geboekt?

 • vonkie55
  Bijdrager

  Ze zoeken gewoon een stok om mee te slaan.
  En omdat ze net als zoveel andere mensen niets van diabetes begrijpen is dit een makkelijke stok. Naar maar waar. Ik zou het openbaar maken, daar houden ze niet van ;-)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.