Forums / Medicijnen / medicijn niet leverbaar

Natasja12
Bijdrager

medicijn niet leverbaar

Net bij de apotheek geweest om weer alles op te halen voor 3 maanden. Alleen was er geen Glimepiride. Niet leverbaar, en ze weten niet hoe lang het gaat duren. Nu heb ik gelukkig nog voor de komende twee weken. volgende week vrijdag weer bellen of ze al wat meer weten. Wie heeft er ook leverings problemen? Ik heb dit zelf nog nooit meegemaakt.

 • martin85
  Bijdrager

  Gebruik het genoemde medicijn niet, maar ook ik en mijn vrouw hebben dit soort (vreemde problemen) niet helemaal.
  Ze hebben vaak een excuse in de zin van “het bevat dezelfde *werkende stof*, dat klopt maar de stoffen rond dit gedeelte kan kan wel degenlijk voor verandering in reacties van je lichaam betekenen.

  Ik zie het zo, alles gaat naar de verdommenis mensen en zorg voor mensen kan ze niet schelen.

 • BertW
  Bijdrager

  @natasja 12

  Via onderstaande link kun je de stand van de leveringsproblemen volgen. Type eerst het betreffende medicijn in (je krijgt meestal enkele suggestie als pull down) klik deze aan, zoek vervolgens de dosering die je gebruikt. Klik eventueel op het linker bolletje met + voor meer uitleg.

  http://www.farmanco.knmp.nl

  Gr. Bert

 • Chaim
  Bijdrager

  Je kunt op deze pagina volgen wat er met de levering van Glimepiride gebeurt: https://www.farmanco.knmp.nl/geneesmiddel/1774-Glimepiride.html
  Afhankelijk van het fabrikaat van de versie die jij gebruikt is jouw tablet of uit de handel of wordt op zijn vroegst in week 46 of 47 geleverd. Het is nu week 45.
  Zou dus net goed kunnen gaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.