Forums / Zorg en behandeling / paradigm pomp met een scheur

Markpompje
Bijdrager

paradigm pomp met een scheur

Volgens mij hoort daar geen scheur in te zitten, kwam er vanavond pas achter, even een mailtje gestuurd naar Medtronic, eens kijken wat ze er van zeggen

pomp

Tags: 

 • DrentscheAa
  Bijdrager

  Daar hoort zeker geen barst. Hebt u de pomp laten vallen of ergens tegen aan gestoten?

  Markpompje
  Bijdrager

  Geen flauw idee wat ermee gebeurd is of wanneer precies.

  Ben42
  Bijdrager

  Hallo Markpompje,

  Beschadigingen aan een pomp is niet helemaal bijzonder. Gedurende 4 jaar (of soms 5) draag je de pomp 24 per dag bij je. Ook bij Medtronic zijn ze zich daar bewust van.

  Bij Medtronic al wel eens gesproken over de waterdichtheid van de pomp. Ze geven aan dat de pomp waterdicht is, maar dat er altijd een mogelijkheid is dat er ‘haarscheurtjes’ in de pomp aanwezig zijn waardoor de pomp niet meer waterdicht is. Deze haarscheurtjes zijn op zich geen probleem, wel een probleem in combinatie met water (onder water houden). Met andere woorden scheurtjes op zich vinden ze bij Medtronic ‘acceptabel’, zolang het de functie van de pomp niet belemmerd.

  Voor het scheurtje zichtbaar op jouw pomp, daar durf ik niets over te zeggen. Medtronic zou kunnen zeggen, van “Oh dat is geen enkel probleem”, tot en met “Die pomp moet onmiddellijk vervangen worden”. Dus eerst even de reactie van Medtronic afwachten.

  Hou ons op de hoogte wat de reactie van Medtronic en eventueel de verschillende verzekeringen is. (Ziektekosten/pomp- verzekering). Wij (of ik) zijn wel benieuwd, naar de reacties.

  Ben

  Markpompje
  Bijdrager

  volgens mij is de pomp zelfs verzekerd omdat ik al mijn spullen bij bosman haal.
  nou heb ik al 20+ jaar een pomp maar scheurtjes heb ik bij nog geen enkele pomp gehad tot nu toe.

  Markpompje
  Bijdrager

  inmiddels telefonisch contact gehad, ze hebben geen nieuwe pomp op voorraad, ik kan binnen 4 uur een leenpomp krijgen tot de nieuwe pompen binnen zijn, ik heb er voor gekozen om geen leenpomp te nemen maar te wachten tot de nieuwe pompen binnen zijn, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan of zijn met mijn huidige pomp met scheurtje dan krijg ik binnen 4 uur een leenpomp, ik moet wel even in de gaten houden dat de huidige pomp niet meer spatwaterdicht is.

  de contracttijd van de nieuwe pomp blijft hetzelfde dus in 2018 mag ik een nieuwe pomp kiezen en kan ik de andere als reserve gebruiken.

  toch netjes opgelost denk ik zo.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.