Forums / Oproepen / MODY bij jou

GevraagdaanDVN
Moderator

MODY bij jou

Heb je MODY (erfelijke vorm van diabetes) of ken je iemand die MODY heeft? Dan is dit bericht voor jou!

DVN, internisten en kinderartsen willen ervoor zorgen dat zorgprofessionals meer rekening houden met MODY. Samen met het Erfocentrum maken we daarom o.a. e-learningmodules. Zo weten zorgprofessionals beter waar ze op moeten letten bij MODY en welke invloed hun diagnose uiteindelijk heeft. Om ze goed te kunnen informeren, hebben we jouw hulp als ervaringsdeskundige nodig!

Kirsten is communicatieadviseur bij het Erfocentrum en wil dat de zorgprofessional weet waarom de diagnose voor jou zo belangrijk is geweest; hoe je met de arts tot de diagnose bent gekomen en wat er met de diagnose nu is veranderd in jouw dagelijks leven. Vervolgens kunnen we de zorgprofessional laten zien dat de diagnose wel degelijk verschil maakt!

Wil je ons helpen MODY meer aandacht te geven? Vertel dan hieronder jouw verhaal over je MODYdiagnose. Of stuur een mail naar Kirsten van Spronsen (k.vanspronsen@erfocentrum.nl), waarin je vertelt hoe MODY bij jou ontdekt werd. Word je liever teruggebeld? Mail dan je telefoonnummer (niet hieronder in de reacties plaatsen, want dat is openbaar). Kirsten neemt vervolgens contact met je op.

Alvast bedankt voor de reacties!
Relatiebeheerder DVN, Angela de Rooij

Tags: 

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.