Forums / Oproepen / Ontvangt u een medisch pakket thuis en zou u daar verbetering in willen zien?

Eveline
Bijdrager

Ontvangt u een medisch pakket thuis en zou u daar verbetering in willen zien?

ONTVANGT U OOK WEL EENS EEN MEDISCH PAKKET EN ZIET U NOG VERBETERING IN DE DIENSTVERLENING VAN HET THUISBEZORGEN VAN MEDISCHE PAKKETTEN?

Geef dan nu je mening en vul deze enquête in om samen met mij de dienstverlening van het thuisbezorgen van medische pakketten te verbeteren!

Enquête:Enquête ontvangersbehoeften

 • Markpompje
  Bijdrager

  spamzooi

  • 6feet10
   Bijdrager

   Diabeten zijn ook zeker slechtziend -:P kan halve bericht maar lezen ;-)

 • Momo
  Bijdrager

  Allereerst:

  @moderator Dit bericht hoort eigenlijk thuis onder ‘Oproepen’. Verzoek dan ook aan de moderator om dit bericht te verplaatsen.

  @eveline Misschien zou je iets meer uitleg kunnen geven over het hoe en waarom achter je vraag.

 • Yvonne
  Bijdrager

  Even gegoogled. Ze studeert bij de TUD en loopt stage bij post.nl. Van mijn vorige werk weet ik dat post.nl interesse heeft in webwinkels medicijnen. Dus die achtergrond klopt wel. Enquete ingevuld en is goed te doen, ook met mijn mindere zicht. Alleen onhandig dat je halverwege naar een andere website moet om meer te weten te komen over de bestaande automaat van pakketten en brieven van post.nl. Andere kant ook handig, nu weet ik van het bestaan van die automaten.

 • Yvonne
  Bijdrager

  Sorry, Momo. Zag jouw bericht nadat ik de mijne had geplaatst. Ben het met je eens.

 • Met de enquête leek niets mis tot er op het eind een foutmelding kwam.

  Dit bericht hoort eigenlijk in de categorie oproepen thuis. Ook begrijp ik niet waarom de eerste regels in hoofdletters zijn. Als student zou je toch moeten weten dat TEKST IN HOOFDLETTERS onbeleefd, schreeuwerig en als spam overkomt?

 • Eveline
  Bijdrager

  Beste allen,

  Bedankt voor onderstaande reacties. Allereerst wil ik jullie bedanken dat jullie de tijd en moeite hebben genomen om mijn bericht te lezen.

  Context van mijn onderzoek
  :
  Mijn naam is Eveline en vanuit de Technische Universiteit Delft onderzoek ik de behoeften en wensen van mensen die een medisch pakket aan huis ontvangen.
  Het doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van ontvangers van medische pakketten en te bekijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Met uw hulp zorgen we er samen voor dat in de toekomst de ontvangstbelevenis verbeterd wordt.

  Patiënten hebben in toenemende mate behoefte aan controle over hun eigen zorgproces. Het thuisbezorgen van zorg draagt bij aan deze behoefte. Om de juiste service te kunnen bieden, is het van groot belang dat dienstverleners de behoeften van patiënten goed kennen bij het thuisbezorgen van zorgproducten. Het is belangrijk dat de patiënt centraal staat en efficiënt bediend wordt.

  De reden dat ik een oproep geplaatst heb op dit forum, is om zoveel mogelijk mensen te benaderen. Zo kunnen we samen het thuisbezorgen van medische spullen op een prettige manier laten verlopen.

  Mijn excuses als ik jullie op een verkeerde manier benaderd heb, dat was niet mijn bedoeling.

  Als jullie nog vragen hebben, mogen jullie mij altijd een bericht sturen.

  Bedankt voor jullie feedback en hulp.

  Met vriendelijke groet,
  Eveline

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.