Forums / Oproepen / Oppas gezocht met type 1

jvocks
Bijdrager

Oppas gezocht met type 1

Hallo allemaal,

Onze zoon van bijna 5 heeft sinds augustus diabetes type 1. Hij heeft een minimed pomp en we gaan dit weekend starten met de free style libre. Wij zoeken een oppas die zelf ook diabetes type 1 heeft en daardoor weet hoe te handelen en om te gaan met de pomp, zodat wij (ouders) met een gerust hart af en toe samen weg kunnen voor een avondje. We wonen in Eindhoven ( Wijk Meerhoven) vlakbij Veldhoven. Finn heeft ook nog een zusje van 7 jaar.

Ik ben benieuwd!

Judith

Tags: 

 • We hebben jullie oproep ook even in de besloten Facebookgroep van JONG met diabetes gedeeld. Hopelijk krijg je snel een leuke reactie!

  Groetjes Moderator

  • jvocks
   Bijdrager

   Dank je wel!

 • irenebrakels97
  Bijdrager

  Hallo ik ben irene 19 jaar met al ruim 12 jaar diabetes type 1. Ik werk als verzorgende ig in de ouderen zorg, en heb een ehbo diploma. Ik woon zelf in helmond en kan per 24 maart mijn rijbewijs ophalen,vanaf die datum ben ik ook pas beschikbaar.

  • jvocks
   Bijdrager

   Hallo Irene,

   Hartelijk dank voor je reactie. Je klinkt als de ideale oppas voor ons, alleen is Helmond best nog een eindje rijden. Is dat geen probleem voor jou? Ook qua kosten zouden we dan moeten kijken hoe daar mee om te gaan.
   En gefeliciteerd met je rijbewijs!

   Vriendelijke groet,
   Judith

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.