Forums / Oproepen / Recepten boek voor diabetes

AshleyDeckers
Bijdrager

Recepten boek voor diabetes

Beste mensen,

Ik heb uw hulp dringend nodig om inzicht te krijgen in het eetpatroon van diabetes patiënten. Met behulp van deze korte enquete hoop ik dit te bereiken.

Sinds mijn oom de diagnose diabetes heeft gekregen ben ik dusdanig gemotiveerd geraakt om zijn gezondheid, maar het liefst ook die van anderen, te willen verbeteren. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in verschillende keukens wil ik mijn kennis en passie graag met u delen.

Ik ben momenteel bezig met een onderzoek naar de mogelijkheden om een nieuw recepten boek te introduceren gericht op mensen met de diagnose diabetes. In dit boek zal ik smakelijke en toegankelijke recepten met u delen die u makkelijk thuis kunt bereiden. In plaats van te zeggen wat u ‘moet’ eten wil ik u eerder inspireren met lekkere en gezonde gerechten. Hierbij ligt mijn focus op het het ontwikkelen van recepten voor mensen met de diagnose diabetes type 1 en 2.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten van uw tijd. Uw deelname is voor mij heel erg belangrijk en als dank daarvoor wil ik u graag 3 gratis recepten aanbieden.

Alvast bedankt voor uw deelname!

http://www.survio.com/survey/d/W5G6J3Z3A3A5H8B6S

 • Korg
  Bijdrager

  Ik wil als hobbykok met diabetes graag meewerken maar de link werkt niet. Kom wel op de pagina maar de vragenlijst vjindt hij niet.

 • Korg
  Bijdrager

  Gelukt. Succes.

 • Sang
  Bijdrager

  Leuk initiatief en daarom heb ik de vragenlijst ingevuld. Een aantal vragen zijn echter erg vaag, dus ik heb mijn twijfels over de betrouwbaarheid van de antwoorden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.