Forums / Behandelaren / Sensor op binnenkant arm?

Jessy1604
Bijdrager

Sensor op binnenkant arm?

Ik ga binnenkort trouwen en vraag me af of je de sensor aan de binnenkant van je arm kan plaatsen, zodat je hem niet ziet als je je arm tegen je lichaam aan houdt. Ik doe hem nu altijd aan de onderkant van mijn arm zeg maar.

Tags: 

 • Jasper
  Bijdrager

  Hoi Jessy, gefeliciteerd met je bijna trouwen!

  Ik doe de sensor meestal halverwege tussen de achter- en binnenkant van mijn arm.
  Dat gaat prima, meestal wijkt het maar minimaal af met een vingerprik.
  Als ik aan mijn arm voel dan voelt de achter- en binnenkant redelijk hetzelfde aan dus ik dat dat wel goed moet gaan. Ik heb de fsl nooit helemaal aan de binnenkant gezet dus 100% zeker weet ik het niet.

 • Monique72
  Bijdrager

  Ik gebruik de FSL momenteel niet, maar ik heb hem zelf verschillende keren op de binnenkant van mijn bovenarm gehad, in het zachte stukje tussen biceps en oksel. Hij zat daar voor mij absoluut niet in de weg en ik heb niet het idee dat hij erg afweek.

  Je kan de sensor ook versieren met een leuke sticker van bijv. een diamant ofzo. Bij verschillende webshops hebben ze hele leuke stickers.

 • Jessy1604
  Bijdrager

  Dank je! Ik heb hem nu idd wat meer aan de binnenkant gedaan en dat lijkt goed te gaan.

 • Jessy1604
  Bijdrager

  Vervolgvraag, iemand het wel eens in zijn/haar been of ander lichaamsdeel geplaatst? Mijn DVK zegt dat dat op zich ook goed zou moeten werken ondanks dat Abbott daar geen garantie op geeft.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.