Forums / Hulpmiddelen / Tandem tslim x2 komt naar Nederland. Mij ervaring ermee.

fivepointfive
Bijdrager

Tandem tslim x2 komt naar Nederland. Mij ervaring ermee.

Hoi, ik heet Ivan en ik ben Italiaans. Ik heb een Nederlands cursus gevolgd, maar mijn Nederlands is nog niet zo goed. Sorry daarvoor!
Ik ben een type 1 diabeticus met Animas Vibe, maar ik ga vanaf 19 november de Tandem tslim x2 gebruiken. Zoals je misschien weet zal Tandem in januari of februari in Nederland beginnen met de distributie en ik ben een early adopter (lang verhaal dat ik je beter kan uitleggen in een telefoontje :) ).
Ik ga een blog openen over mijn ervaring ermee. Op dit moment is alleen met basale iq, maar later zal worden controle iq. Ik heb geen netwerk in de diabetes gemeenschap in Nederland maar als je het interessant vindt kan ik de link delen. Ik ben op geen enkele manier aangesloten bij Tandem, ik ben een patiënt dus ik heb geen persoonlijk belang bij verkoop, ik dacht dat het zinvol zou zijn om de link te delen. Met vriendelijke groeten, Ivan.

Tags: 

 • SheG
  Bijdrager

  Ik ben geïnteresseerd! Ik had tot voor kort een Animas en heb lang gewacht op de Tandem. Toen de komst naar Nl alsmaar uitgesteld, heb ik besloten over te stappen op de omnipod, maar dat is een drama. Het is net alsof de insuline niet goed aankomt, ik doe niets anders dan bijspuiten (inmiddels ook weer met de pen). Ik hoop binnenkort (binnen de 3 maanden proefperiode van de omnipod alsnog over te kunnen stappen naar de Tandem t:slim x2.

 • loekhendriks
  Bijdrager

  Dat is mooi kan niet wachten.
  Ik gebruik nu 6 jaar medtronic met sensor en ik ben heel ontevreden met uit lezen enzo. En heb nog veel hypos, en dan kan ik ook een mobile gaan gebruiken met Dexcom sensor

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.