Forums / Nieuw met diabetes / Tips voor "hippe" diabetesschoenen?

Gutnre
Bijdrager

Tips voor "hippe" diabetesschoenen?

Ik ben een vrouw van 32 en ik heb sinds een tijdje de diagnose neuropathie.
Ik liep altijd op hoge hakken, hippe schoenen, etc, ik had echt een grote collectie. Maar nu kan ik daar helaas niet meer goed tegen.

Ik had een heel groot deel verkocht, maar nu begin ik ook steeds meer last te krijgen van de overblijvers… Afgelopen jaar kon ik zelfs niet meer tegen de meeste van mijn schoenen: Van de winter liep ik eigenlijk de hele tijd op sketchers rond, totaal niet mijn smaak maar het deed in elk geval minder pijn.

Nu is het daar veel te warm voor. Ik loop nu op leren slippertjes, het voordeel daarvan is dat ze geen naden hebben, maar ze hebben totaal geen voetbed of zo dus na een paar stappen doet het eigenlijk al te veel pijn.

Ik wil graag echt leuke sandalen of slippers, modieus, en bij mijn leeftijd passend.
Ik ben in veel winkels geweest maar ik kan niks vinden. Wat er in de winkel te koop is doet me pijn. Dat komt vaak door voelbare naden oid (of bv dat er een soort van labeltje in zit genaaid met het merk: daar zou ik vroeger niet eens op letten maar nu voelt het alsof er 2 messen in zijn genaaid), of ze zitten te strak. Ze zeggen dan in de winkel dat dat vanzelf beter wordt, maar ik heb gewoon te veel pijn voor die dingen, en ik heb daar eigenlijk geen vertrouwen in: Mijn gevoel in mijn voeten is nu echt anders dan eerst en wat ik eerst niet eens merkte doet nu veel pijn. Ik vind het heel naar en ik word er verdrietig van, juist omdat ik echt een schoenen liefhebber ben.

Ik had bedacht dat ik online diabetesschoenen zou kopen: die zijn al zonder voelbare naden en zo dacht ik, dus dat zou waarschijnlijk wel werken.
Ik kwam op deze site uit: intersko.
Groot aanbod, maar helaas wel meer gericht op dames met een bepaalde smaak en leeftijd. Niet mijn smaak en leeftijd.

Heeft iemand tips voor een website oid waar ze diabetesschoenen verkopen die wat meer in de mode zijn? Ik heb niet echt een bepaald budget, op dit moment wil ik vooral gewoon kunnen lopen zonder te veel pijn, en als dat dan 200 euro moet kosten of zo dan is het maar zo.
Ik hoor het heel graag!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.