Forums / Oproepen / Uitnodiging Open Motortoerrit MTC…Nisseroi – Stop Diabetes! Zondag 16 juni 2019

Marianne
Bijdrager

Uitnodiging Open Motortoerrit MTC…Nisseroi – Stop Diabetes! Zondag 16 juni 2019

Motortoerclub MTC Nisseroi wilde net als vorig jaar een goed doel koppelen aan onze open motortoerrit en dat goede doel was snel gevonden. Een zoon van een echtpaar uit onze motorclub lijdt sinds zijn vijfde aan diabetes. We zien hoe deze ziekte elke dag bepaalt hoe hij zich voelt en wat hij wel en niet kan gaan doen. Met diabetes heb je levenslang, want genezing is er nog niet.
Daarom hebben we als motortoerclub besloten om het complete inschrijfgeld van de open toerrit van zondag 16 juni aanstaande te doneren aan het Diabetes Fonds.
Omdat we een flink bedrag willen ophalen, hopen we op een groot aantal deelnemers, vandaar dat we via deze weg motorrijders oproepen om mee te doen.

Dus wil je een prachtige motortocht rijden en tegelijkertijd een ontzettend goed doel steunen, kom dan op 16 juni 2019 naar Nistelrode. En zeg het vooral voort!!!

Hieronder volgen de details:

Tocht: ca. 200 km
Start: Café ’t Tramstation, Nistelrode
Inschrijving: tussen 09.30u – 11.00u
Inschrijfgeld: € 10,00
Inschrijfgeld voor duo-passagier: € 5,00
Ontvangst met een kop koffie en iets lekkers

De route is bij de inschrijving beschikbaar op papier en GPS (Garmin en TomTom).
Houdt onze actiepagina https://www.diabeatit.nl/team/motortoerclub-mtc-nisseroi-stop-diabetes in de gaten, want daarop komt de link te staan naar motorroutes.net waar de route binnenkort ook te downloaden zal zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.