Forums / Nieuw met diabetes / Verkoudheden en andere pijntjes.

Suikertje
Bijdrager

Verkoudheden en andere pijntjes.

Er zijn zo van die dagen dat een beginnende loopneus niet wilt doorzetten. Je voelt je echt niet lekker, wat zweterig. Je gewrichten doen een beetje pijn en je keel is ook iets pijnlijk. Maar het is het allemaal net niet. Je bloedjes zitten iets te hoog en als je ze het hoekje om gaat helpen duurt het net allemaal iets langer.
Een nacht van het plafond bestuderen en je partner de bomen in een straal van 10 km moest omzagen en dan met een 7.8 enigszins gebroken uit bed komen.
Van die dagen die zich uitstekend lenen om je relatie te testen.
Denk dat ik maar even stil in een hoekje gaat zitten.

 • SimonW
  Bijdrager

  Haha ja ik heb ook zo’n weekje achter de rug. Op een gegeven moment geef ik mij maar over aan het ziek zijn en dat geeft wat rust. Na een paar dagen gelukkig al weer wat beter.

 • Suikertje
  Bijdrager

  Verkoudheid is al weg en de keelklachten bijna over. Alleen dacht ik woensdag een bobbel te voelen in mijn rechter oksel. Heb nu zoveel zitten voelen, drukken en knijpen dat het nu wel dik en pijnlijk is. Stom natuurlijk, had ik effe niet moeten doen.

 • Chaim
  Bijdrager

  Wat herkenbaar, Suikertje.
  Ook van die bobbel in je oksel.

 • Suikertje
  Bijdrager

  Was die bobbel bij jou ook zo pijnlijk Chaim?
  Het is nu wat minder en ook minder dik. Voel mij wel beter. Het rare is dat mijn bloedjes heel mooi blijven. Ga ervan dan ook vanuit
  dat het niet ernstig is. Heb ook geen koorts.

 • Miepie
  Bijdrager

  Ik merk het altijd aan mijn bloedjes als ik niet helemaal fit ben, dan schieten ze meteen omhoog, zodra ze dan weer normaal zijn weet ik dat de verkoudheid of het niet fit zijn over is.

 • Suikertje
  Bijdrager

  Mijn bloedjes zijn weer helemaal normaal maar voel me soms nog een ingetrapt nachtkastje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.