Forums / Medicijnen / Victoza in combinatie met Lantus

Natasja12
Bijdrager

Victoza in combinatie met Lantus

Hallo,
Ik kreeg net via een telefoontje met de verpleegkundige te horen dat mijn laatste waardes toch wat te hoog zijn. Ik gebruik Victoza en diverse tabletten. Nu willen ze dat ik de pillen laat liggen en naast de Victoza ook Lantus (langdurige werking) ga gebruiken. Heeft er iemand ervaring met deze combinatie?

 • rionne3
  Bijdrager

  Hallo.

  Ik gebruik al jaren latus de langwerkende en ik krijg het maar niet op tijd verder slik ik geen pillen erbij
  Ik zou graag een Victoza willen proberen..dat moet allemaal ben gister bij de internist geweest die wil mij eerst op dieet doen met begeleiding..zelf vind ik dat je veel bijwerking hebt van lanstus ik spuit avond 34 eh verder kom ik ook niet moest na36 eh maar 2 eh erbij en ik werd er ziek en erg moe van ook zweten.dat is mijn ervaring.
  Lijkt mij niks toe met 2 soorten insuline,de bijwerkingen vind ik zo erg..

  Ik hoop dat je hier wat aan hebt
  Gr.rionne

  • Natasja12
   Bijdrager

   Dank! Ik ben vandaag bij de verpleegkundige geweest. Voorlopig moet ik 15 eenheden Lantus gaan spuiten. Victoza moet ik 3 maanden stoppen. Anders krijg ik het niet beide vergoed. Na de 3 maanden mag ik het er weer bij gaan gebruiken. vanmiddag voor het eerst dus Lantus gespoten. Morgenochtend weer. en dan voortaan alles in de ochtend. volgende week telefonisch contact.
   Kijken hoe ik er op reageer.
   De komende 1 1/2 week zijn het nog tropendagen op school. Veel te doen in weinig tijd. Dus alles goed in de gaten houden. Gelukkig krijg ik nu wel de test strips vergoed. Bij de victoza was dat niet zo.
   Ben benieuwd de komende dagen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.