Forums / Bloedsuikerwaarden / Wegraking door lage bloedsuikerwaarde

PeterBoei
Bijdrager

Wegraking door lage bloedsuikerwaarde

Ik heb geen diabetes, maar last van wegrakingen en heftig zweten door een daling van de bloedsuikerwaarden. Ik zoek contact met mensen die dit ook hebben. Er is al veel onderzoek gedaan maar dat heeft geen resultaat opgeleverd. Ik zou graag weten wat de oorzaak is van die daling van de glucosewaarde. En hoe dat kan worden opgelost.

 • yoke
  Bijdrager

  Ik heb zelf ook geen diabetis maar mijn pancreas is overactief en maakt meer insuline aan dan nodig . Daardoor komt mijn bloedsuikerspiegel ook te laag .
  Op 23 oktober is een onderzoek geplant waarbij ze via een ader en katheder naar pancreas gaan zien , want een insulinoom kan bij mij de oorzaak zijn .

  Heb vroeger ook erg schommelende bloedsuikerwaarden gehad , maar bleek toen dat ik groeihormoon tekort had .

  Ben je nog niet bij endocrinoloog geweest

  PeterBoei
  Bijdrager

  Ik ben in het Radboud Ziekenhuis onderzocht door een endocrinoloog. Daar was het vermoeden dat het wordt veroorzaakt door een tumor in de pancreas (een insulonoom). Dit onderzoek was zonder resultaat.

  PeterBoei
  Bijdrager

  In het Radboud Ziekenhuis heb ik 3 x 24 uur gevast. Alleen water en zwarte koffie. Volgens de specialist zou ik dan een hypo moeten krijgen als gevolg van een tumor in de alvleesklier. Verderop mijn bloed onderzocht op allerlei waarden. Ik kreeg echter geen hypo en de uitslagen van laboratoria leverden ook geen aanknopingspunten op ….

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.