Forums / Oproepen / Wie heb er een minimed 640G liggen .

jelbo
Bijdrager

Wie heb er een minimed 640G liggen .

Goedendag,

Wie kan mij helpen aan een Minimed 640G. Zelf heb ik een Accu-Chek Combo. Nadeel is dat het een klein display heeft en zijn verlichting snel uitgaat. Ik zie dan niet wat er gebeurd tijdens handelingen die ik moet verrichten om vervolgens een zaklamp erbij gebruiken om het display af te kunnen lezen. Dit als gevolg van een flinke ooginfectie waardoor mijn ogen achteruit zijn gegaan.

Graag zou ik een overstap doen naar de Minimed 640G. Ik heb al contact gehad met diabetesverpleegkundige maar helaas moet ik nog een hele tijd met mijn oude meter doen omdat de zorgverzekering tussentijds overstappen niet vergoeden.

Daarom via deze weg; wie heeft er een Minimed 640G ter beschikking?

 • SandraW
  Bijdrager

  Hallo!

  Ik heb jarenlang de Accu Chek combo gebruikt en was er niet meer blij mee.
  Ik heb sinds juni de OmniPod, wellicht kan je kijken op internet of dit wat is voor jou? Ik plak de pomp om mn arm of bil, is draadlood, en met de meter (afstandsbediening) kan ik de pomp heel goed instellen. Ik ben er erg blij mee en ik hoop dat dit commentaar jou verder helpt!?

  Ik heb eerst een pompdemonstratie gehad van deze pomp om daarna te beslissing of ik deze pomp bij me past ja of nee, wellicht kan jij dat ook regelen?

  Ik weet niet wat de regels zijn hieromtrent in NL, ik woon in USA maar hoop dat deze demo jou lukt.

  Groetjes,
  Sandra

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.