Forums / Lichamelijke complicaties / Depressies / Reageer op: Depressies

Merel1975
Bijdrager

Reactie op: Depressies

Ik ben altijd iemand geweest het leven moeilijk vond-vind. Bekijk ook vaak dingen erg negatief. En als ik iets denk (a) wat postitief is, dan denk ik met 20 (b) dingen negatief als in beren op de weg zien mbt tot a. Dit komt voort uit mijn autisme.
Maar met eten en drinken en dan bij mij vooral erg suikerrijk eten en drinken hield ik mezelf gematigd en kon ik door te snoepen, te snacken etc mezelf nog wel af en toe rustig krijgen en was het leven te doen.
Sinds ik aan het spuiten ben, hier extreme bijwerkingen van ervaar (zoals extreme hongergevoelens, rillerig, moeite met drinken, moeite met plassen en ontlasten, extreem veel meer last van exceem vooral over de benen waar ik mijn insuline spuit, en de pijnen bij het inspuiten en het prikken in de vingers(soms wel 3-4 verschillende vingers prikken voordat ik genoeg bloed voor op de strip heb)) en het missen van mijn eten wat mij rustiger hield, maar het zo ie zo extreem craven naar dingen die niet meer mogen, en ook bv het niet meer kunnen uitslapen, het niet meer kunnen gaan naar een verjaardag want je mag geen gebakje meer doen, niet meer samen kunnen eten met kerst ivm de rare tijden die je ivm je spuit schema moet aanhouden en dergelijk vind ik mijn leven een mega hel geworden. Als ik zo nog 20/30 jaar moet leven dan zou ik eigenlijk veel liever dood willen zijn. Want ik vind elke dag honger, elke dag pijn, elke dag je alles ontzeggen en nooit meer wat rust en ontspanning, en ondanks veel minder eten dan bv 1,5jr geleden (nog maar zo´n 30% van het aantal calorieën van toen) toch bijna 30kg aankomen in een jaar en 3 maanden tijd een hele hele grote en in mijn ogen ene onmogelijke opgave.