Forums / Lichamelijke complicaties / Charcot voet / Reageer op: Charcot voet

Merel1975
Bijdrager

Reactie op: Charcot voet

Ja ik vind het ook heel lastig allemaal idd.
Ook ben ik bang naar de toekomst toe.
Door mijn algemene gezondheid en mijn autisme zit ik eigenlijk heel heel veel thuis. Doe ik eigenlijk verder niet veel.
En ik trek alleen schoenen aan als ik naar buiten toe moet en moet lopen. Het liefste zou ik dat ook op sokken willen doen.
Ik heb mijn hele leven schoenen dragen al extreem lastig gevonden, gingen snel zeer doen, voelde niet als vrij, kreeg vaak plekjes op voeten en dergelijke. En vooral dat vrij voelen van mijn voeten vind ik enorm prettig (denk door mijn autisme).
Ben nu dus ook erg bang voor het straks hebben van de speciale schoenen. Want hoorde dat je ze de hele dag moet dragen idd.
Denk dat ik dan de hele dag met mega overprikkeling rond moet gaan lopen en zitten en dus alleen maar de hele dag in de stress modus sta geen rust meer zal hebben alleen maar prikkels. Ik zou ook niet weten hoe ik die overprikkeling weg zou moeten krijgen.
Misschien dat ik me daarom ook niet echt aan de extreme rust houd die is voor geschreven (onbewust) omdat ik bang ben voor de toekomst.
En natuurlijk moet ik gewoon ook dingen doen als eten koken afwassen, aankleden en naar wc gaan en zo. En als ik dingen een puinbak vind dat moet ik daar ook meteen wat aan doen voor mij gevoel. Dus ook al weet ik dag erna komt thuiszorg dame ga ik toch beginnen eraan.