Forums / Hulpmiddelen / Vinger prikken / Reageer op: Vinger prikken

Merel1975
Bijdrager

Reactie op: Vinger prikken

Je moet altijd nieuw naaldje gebruiken. Ik draai voor ik ga prikken het dingetje door. Dus heb elke keer een nieuw naaldje.

Omdat ik zo veel spuit en verder heel strikt ben in wat ik (elke dag zelfde bijna, dus zelfde beleg, zelfde broodjes, zelfde hoeveelheid aardapapel vlees en groente (die ook nog erg beperkt zijn), dit komt door mijn autisme daardoor ben ik heel eenkennig met smaak en geuren, als ik wat nieuws probeer gaat het bijna altijd fout of meteen met de geur en smaak al onwijs kokhalzen, of na een tijdje door gigantisch de hele avond op de wc door te moeten brengen ivm mijn darmen) eet, ben ik wel stabiel met de suikers en het hbac, dus helaas zal ik nooit in aanmerking komen voor een scan ding. En zelf is het voor mij met WIA uitkering en alleenstaande te duur.

Handen doe ik van te voren altijd warmen met een handen warmer. Ivm mijn autisme vind ik handen wassen ook erg stressvol, levert overprikkeling en vreselijk ongemakkelijk gevoel op. Maar dat hebben we dus op gelost met een handenwarmer ding.
Toch blijf ik de overlast ervaren van pijn en het niet hebben van genoeg bloed en dus vaak voor een meeting meermaals te moeten prikken.
En hopen dat op lange termijn andere technieken beschikbaar komen voor alle mensen die regelmatig moeten meten en zo.