Forums / Oproepen / Hoe zullen we ons ‘bekend maken’? / Reageer op: Hoe zullen we ons ‘bekend maken’?

Ben42
Bijdrager

Reactie op: Hoe zullen we ons ‘bekend maken’?

Lastig is natuurlijk dat jullie zowel voor de vereniging spreken en daarbij jullie persoonlijke inzichten hebben. Het is prettig in een draad het gesprek/discussie voort te zetten met eenzelfde persoon, een identificatie daarbij helpt.

Eigen namen gebruiken, ik kan me voorstellen dat jullie dat niet willen doen. Dan zou ik liever zien dat er een pseunaniem wordt gebruikt dat wat meer op een ‘normale naam’ lijkt, zodat de naam wat herkenbaarder wordt en gemakkelijker in het gehoor/beeld ligt. Er zou dan ook een eigen icoontje gebruikt kunnen worden zodat jullie gemakkelijker herkenbaar zijn. B.v. een algemeen DVN logo en daar bovenop iets wat het persoonlijker maakt.

Let op! Als er een identificatie is voor individuen (waar ik voor ben), dan verwacht ik ook van individu dat een gestarte draad, zoals een verzoek, een oproep en dergelijke ook afgemaakt wordt. Dat verwacht ik ook van anderen die op dit forum posten met vragen zitten. En daar ontbreekt het nog wel eens aan. Een reactie hoe iets is afgelopen of een bedankje vind ik dan wel het minste.

Ben