Forums / Hulpmiddelen / Overslaan schrijven grafiek freestyle libre / Reageer op: Overslaan schrijven grafiek freestyle libre

BertW
Bijdrager

Reactie op: Overslaan schrijven grafiek freestyle libre

@lsp242

ken het probleem niet en ben ik op de fora ook nooit tegengekomen, maar misschien kun je het wat uitgebreider beschrijven wat is er niet normaal of wat gaat niet goed.

Misschien kun je voorlopig even een ander apparaat gebruiken (android smartphone voorzien van NFC) en dan de LibreLink App gebruiken (FreeStyle Librelink-NL, staat op de FSL website). Verder kun je Diasend gebruiken op de zelfde smartphone, deze stuurt de gegevens automatisch naar de cloud en zijn door meer gebruikers (bijv. ouders) te raadplegen. Diasend heeft prima grafieken en overzichten waarbij je ook de resultaten van een vingerprik kan meenemen (en is gratis).
Dit gaat overigns alleen lukken wanneer je bij het plaatsen van een nieuwe FSL sensor, deze eerst activeert/start met de reader en vervolgens met de smartphone (binnen max. 60 minuten).

Maar vervelend als je problemen hebt met de FSL. Het kan ook zijn dat de reader stuk is, je hebt garantie maar wanneer je belt met de helpdesk en het duidelijk kan maken wat er aan de hand is zal men je wel verder helpen een oplossing te vinden.

Gr. Bert