Forums / Hulpmiddelen / Overslaan schrijven grafiek freestyle libre / Reageer op: Overslaan schrijven grafiek freestyle libre

BertW
Bijdrager

Reactie op: Overslaan schrijven grafiek freestyle libre

@lsp242

ik ben nooit tegengekomen dat je problemen krijgt door “te vaak scannen”.

Wat ik wel gelezen heb is dat de reader geen grafiek kan maken bij onvoldoende beschikbare meetgegevens. Wanneer je bijv. niet continu sensors gebruikt maar slechta af en toe en dan weer weken niet, dan heeft de reader eerst weer een tijdje nieuwe gegevens nodig om een betrouwbare gemiddelde grafiek op te bouwen. Er zijn dan wel individuele metingen af te lezen maar er kan nog geen grafiek worden gemaakt. Wanneer je een nieuwe reader in gebruik zou nemen dan kan deze in het begin ook geen gemiddelde grafiek maken omdat de gegevens op de oude reader voor hem niet zichtbaar zijn en dus niet gebruikt kunnen worden.

Overigens hebben ook ervaren gebruikers wel eens “gaten” in de grafiek maar dat komt dan omdat men niet regelmatig over de 24 h scand.

Hoop dat jullie er uitkomen. Sterkte…..

Je kunt dus “gaten” hebben in de daggrafiek (dan is de oorzaak waarschijnlijk langer dan 8h niet gescand)

Je kunt ook “gaten” hebben in de brede grafiek die laat zien wat de gemiddelde waardes geweest zijn over bijv. de laatste week met in het licht grijs de spreiding hoog en laag (dan is de oorzaak waarschijnlijk dat in de “gaten” te weinig meetgegevens beschikbaar zijn om een betrouwbare gemiddelde grafiek te maken).

Sterkte.

Gr. Bert