Forums / Ouder van een kind / Help / Reageer op: Help

Reactie op: Help

Wat een vervelende discussie. Ik begrijp beide zijden en kan me de frustraties van beide kanten goed voorstellen. Maar te vlugge conclusies en te heftige reacties schieten nu wel hun doel voorbij. Het doel was Tasar te helpen…

Johan is door een DVNcollega gevraagd om te reageren op Tasar. Johan is een zeer actieve en zeer gewaardeerde vrijwilliger die uit de buurt van Tasar komt. Toen ik mijn collega die met veel vrijwilligers werkt vroeg of zij iemand in de poel heeft die uit de buurt van Langedijk komt en geschikt is om te reageren, kwam Johan uit de bus. Wij weten dat hij empathisch, bekwaam en kundig is en zijn blij dat hij zijn offline vrijwilligersactiviteiten wilde inzetten om Tasar online de helpende hand te bieden. Elkaar ontmoeten komt misschien wat vreemd over voor ons als online-meeters, maar is voor de vrijwilligers in den lande heel gebruikelijk. Meestal gebeurt dit in groepjes, maar waar nodig en wenselijk kan dat ook zoals Johan aangeeft individueel.

Dat Johan net een account aanmaakte en minder gevoel heeft bij de ‘hardcore’ gebruikers moeten we hem niet kwalijk nemen. Het ‘voelen’ van de sfeer in de community en het gebruik van nicknames zijn nu eenmaal geen zaken die je in een dag tot je neemt.

Voor nu sluit ik dit topic, zoals DrentscheAa ook voorstelt. Hopelijk is Tasar geholpen door het aanbod van Johan; Johan niet afgeschrikt om het DiabetesTrefpunt toch te blijven voeden met zijn bijdragen en de andere gebruikers gerustgesteld dat niemand welke slechte intentie dan ook heeft.

Vriendelijke groeten
Moderator ^IO