Forums / Oproepen / Huidirritaties en foute metingen bij Freestyle Libre? / Reageer op: Huidirritaties en foute metingen bij Freestyle Libre?

Marieke71
Bijdrager

Reactie op: Huidirritaties en foute metingen bij Freestyle Libre?

Ook hier na 1/2 jaar gebruik sensor in bovenarm heftige allergische reactie. Vroegtijdig sensor eraf moeten halen vanwege stank (ja echt!), jeuk, pijn en foute waardes (dacht hypo maar was helemaal niet zo). Stinkende huid, blaren, uitslag, dikke randen. Huisarts schreef een antibiotica creme voor. Contact met Abbott. Alsof ik de eerste was met dit probleem.

Heb aangegeven dat dit probleem al langer speelt. Gevraagd of hier aan gewerkt wordt, geen antwoord. Uiteindelijk email geschreven met een wat dwingende toon (zelf komen ze niet met het aanbod een nieuwe toe te sturen) een nieuwe sensor te willen vanwege eerder weghalen sensor en dat ik ze op de hoogte zal houden als er een blijvend litteken achterblijft. Nieuwe sensor ontvangen met retourneerdoosje om de gebruikte sensor terug te sturen voor onderzoek. Diabetes Ver. Nl geschreven, probleem is bekend. Advies: hier melding maken. Bijdeze. Maar vraag me af wat er mee gedaan wordt gezien de hoeveelheid klachten. Als individu kan je niet zoveel dus hoop dat het nu wordt opgepakt en Abbot openheid van zaken gaat geven want met de komst van de 2.0 (kon Abbot niet zeggen wanneer in NL, in DUI al verkrijgbaar maar wij lopen weer achter) vraag ik me af of de lijm (enzymen) verbeterd is. And last but not least, wat zijn dit voor stoffen en wie kan mij vertellen of die schadelijk zijn voor je gezondheid. Nergens iets over te lezen. Best gek want we plakken het lukraak op ons lichaam…