Forums / Voeding / diabetes type 2 overwinnen dat kan . ik heb het overwonnen. / Reageer op: diabetes type 2 overwinnen dat kan . ik heb het overwonnen.

amadine
Bijdrager

Reactie op: diabetes type 2 overwinnen dat kan . ik heb het overwonnen.

Ja zeker eet ik wel vis en vlees mag ook dus kan ik ook meedoen met bbq gourmetten e.c alleen eet ik geen brood( stokbrood) aardappelen en zoals huzarensalade pasta`s en rijst. er is zelfs koolhydraat arm brood dat mag wel. ik blijf zelfs vaak onder de 100 gr koolhydraten per dag . henk67 . de recepten haal ik van internet en ik heb een receptenboek gekocht met 500 koolhydraat arme gerechten . verder eet ik groentes , fruit noten eieren yoghurt kwark kaas . Ik heb eerst gezocht naar dingen die beneden de 10 gr koolhydraten zitten en ik kan je vertellen dat dat best nog wel veel is en ook nog veel met elkaar te combineren kan. en van fruit kun je bv heel goed smoothies maken. Ik
daarbij heb ik heel veel hulp zowel van mijn huisarts als mijn diëtiste.
deze dieet is erg goed te doen vind ik zelf het is vooral in het begin wel zoeken en experimenteren zoals de courgette spaghetti gek genoeg smaakt het net zo als gewone spaghetti de saus blijft het zelfde .