Forums / Nieuw met diabetes / Welke klachten heb je bij een te hoge en een te lage suikerwaarde? / Reageer op: Welke klachten heb je bij een te hoge en een te lage suikerwaarde?

Ben42
Bijdrager

Reactie op: Welke klachten heb je bij een te hoge en een te lage suikerwaarde?

Hallo Trucker63,

Je beschrijving van je gehoor lijkt erg op “tinnitus”. Onderstaand een paar links en je zou ook op het web nog kunnen zoeken. Omdat Tinnitus vaak 24 uur per dag aanwezig is, is dit een zeer belastende aandoening. Misschien kun je proberen sneller terecht te kunnen bij de KNO arts als je de ernst van je aandoening aan het ziekenhuis duidelijk kunt maken.

Nu ben ik geen arts en met een enkel bericht een diagnose te stellen is natuurlijk niet echt mogelijk. Tinnitus is normaal geen aandoening die met diabetes gerelateerd is. Zeer vaak ontstaat tinnitus door omgevingslawaai. Dat kan door het werk komen, maar ook popfestivals leveren tegenwoordig een bijdrage. Het kan wel zo zijn dat de diabetes instelling effect heeft op de Tinnitus. Bloedsuiker wisselingen of bepaalde waarden zouden van invloed kunnen zijn op de Tinnitus.

Zie:
hoorstichting tinnitus
Wikipedia Tinnitus

Zoals altijd, wees voorzichtig met wat je op het internet leest, dat geldt ook voor mijn berichten. Veel is waar, maar veel is ook niet waar en vaak is het gedeeltelijk waar. Soms is het lastig de zin en onzin van elkaar te scheiden.

Vriendelijke groet,
Ben